Køb halvårskort Køb månedskort Log ind

Presse & partnere

For pressehenvendelser kontakt kommunikationsrådgiver Mathilde Thuesen på mathilde@adbc.studio / 50 88 23 11.

K7 PLUS

Materiale til download for K7 PLUS partnere

K7 PLUS SoMe template 4:5

K7 PLUS SoMe template 1:1

Samlet-guide-til-K7

K7 WEEK

Pressemeddelelser

K7 giver fri entré på 180 museer til hele landets unge i uge 37

Nyt abonnement giver unge ubegrænset adgang til Københavns udstillingssteder og kunsthaller

Pressefotos

K7 Foto A © Malthe Ivarsson
K7 Foto B © Malthe Ivarsson
K7 Foto C © Malthe Ivarsson
K7 Foto D © Malthe Ivarsson
K7 Foto E © Malthe Ivarsson
K7 PLUS © Malthe Ivarsson

NB: Ved brug af fotos skal K7 og fotograf Malthe Ivarsson krediteres.

Guide til scanning af K7-kort

Guide til Loby scanner

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du under 27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 9. september til søndag d. 15. september 2024 få gratis adgang til mere end 200 museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe det gratis, personlige K7-kort.


HVORFOR HEDDER DET K7?
K står for kultur. Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.
K7 er et landsdækkende intiativ der gør de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for det unge publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og gør museums- og teaterbesøget lidt mere spontant, tilgængeligt og uforpligtende – også for dem, som ikke normalt har deres gang på museer, i teatre og til klassiske koncerter. I 2023 blev der indløst 75.000 (fri)billetter på museer og teatre over hele landet. Vi glæder os til K7 2024 og opdaterer løbende siden med deltagende institutioner.HVAD ER K7 PLUS?

K7 PLUS giver adgang til mere end 30 museer, kunsthaller og udstillingssteder i hovedstaden for alle ml. 18-27 år. K7 PLUS kan købes som abonnement til 69 kr. om måneden eller 299 kr. for et halvt år. K7 PLUS kortet opbevares som .pdf eller i Wallet på telefonen. Ved fremvisning af gyldigt K7 PLUS kort og billed-ID har kortholderen ubegrænset adgang til alle de medvirkende museer og kunsthaller. Abonnementet har en måneds opsigelse. Du administrerer dit medlemskab via log in-knappen på hjemmesiden. K7 PLUS er støttet af Københavns Kommune.Kulturorganisationen ADBC står bag K7 og K7 PLUS: www.adbc.studio

Kontakt: projektleder Astrid Sperling: astrid@adbc.studio

Dette års K7 kampagne er støttet af Spar Nord Fonden, Københavns Kommune, CPH STAGE og Augustinus Fonden. K7 PLUS er støttet af Københavns Kommune.