Køb halvårskort Tilmeld dig K7 PLUS Log ind

K7 PLUS er dit abonnement til hovedstadens kunst- og kulturliv. For kun 69 kr. / md. får du som medlem ubegrænset adgang til 25 kunsthaller, attraktioner og udstillingssteder. Tilbuddet gælder for alle ml. 18-27 år.

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 11. september til søndag d. 17. september 2023 få gratis adgang til 180 museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe det gratis, personlige K7-kort.


HVORFOR HEDDER DET K7?
K står for kultur. Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.
K7 er et landsdækkende intiativ der gør de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for det unge publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og gør museums- og teaterbesøget lidt mere spontant, tilgængeligt og uforpligtende – også for dem, som ikke normalt har deres gang på museer, i teatre og til klassiske koncerter. I 2022 blev der indløst 50.000 fribilletter på museer og teatre over hele landet.Mangler du nogen at opleve K7 med? Så kan du måske finde en makker her: boblberg.dk/k7I 2023 medvirker 20 teatre og 8 spillesteder for klassisk musik. For at komme i teatret med K7 skal du være mellem 18-25 år. Rabatten på billetter til de medvirkende teatre og spillesteder indløses via de direkte links på hjemmesiden. Enkelte steder skal billetkoden 'K7' indløses for at rabatten opnås.HVAD ER K7 PLUS?

K7 PLUS er et abonnementsbaseret adgangskort til 25 museer, kunsthaller og udstillingssteder i hovedstaden for alle ml. 18-27 år. K7 PLUS kortet kan købes her på siden og opbevares som .pdf eller i Wallet på telefonen. Ved fremvisning af gyldigt K7 PLUS kort og billed-ID har kortholderen ubegrænset adgang til 25 museer i hovedstaden. Abonnementet har en måneds opsigelse. Initiativet er støttet af Københavns Kommune.Kulturorganisationen ADBC står bag K7 og K7 PLUS: www.adbc.studio

Kontakt: projektleder Astrid Sperling: astrid@adbc.studio

Dette års K7 kampagne er støttet af Spar Nord Fonden, Københavns Kommune, CPH STAGE og Augustinus Fonden. K7 PLUS er støttet af Københavns Kommune.