Hent dit gratis K7-kort

Fra 11.-17. september 2023 er der fri entré på 180 museer og udstillingssteder over hele landet, for alle mellem 18-27 år. Som noget helt nyt kan du også købe billetter til kun 40 kr. på udvalgte spillesteder for klassisk musik. Og på en lang række teatre kan du købe billetter til 40 kr., hvis du er mellem 18-25 år.

Hent dit gratis K7-kort
Alle
Museum
Teater
Klassisk musik
København
/
Frederiksberg
/
Storkøbenhavn
/
Nordsjælland
/
Midtsjælland
/
Syd- og Vestsjælland
/
Lolland
/
Vestfyn
/
Sydfyn
/
Odense
/
Aarhus
/
Østjylland
/
Vestjylland
/
Midtjylland
/
Nordjylland
/
Syd - og Sønderjylland
/
Bornholm
/
1 point
3 point
10 point
Fri entré
Din filtrering gav ingen resultater.

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 11. september til søndag d. 17. september 2023 få gratis adgang til 180 museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe det gratis, personlige K7-kort.


HVORFOR HEDDER DET K7?
K står for kultur. Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.
K7 er et landsdækkende intiativ der gør de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for det unge publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og gør museums- og teaterbesøget lidt mere spontant, tilgængeligt og uforpligtende – også for dem, som ikke normalt har deres gang på museer, i teatre og til klassiske koncerter. I 2022 blev der indløst 50.000 fribilletter på museer og teatre over hele landet.Mangler du nogen at opleve K7 med? Så kan du måske finde en makker her: boblberg.dk/k7I 2023 medvirker 20 teatre og 8 spillesteder for klassisk musik. For at komme i teatret med K7 skal du være mellem 18-25 år. Rabatten på billetter til de medvirkende teatre og spillesteder indløses via de direkte links på hjemmesiden. Enkelte steder skal billetkoden 'K7' indløses for at rabatten opnås.HVAD ER K7 PLUS?

K7 PLUS er et abonnementsbaseret adgangskort til +20 museer, kunsthaller og udstillingssteder i hovedstaden for alle ml. 18-27 år. K7 PLUS kortet kan købes her på siden og opbevares som .pdf eller i Wallet på telefonen. Ved fremvisning af gyldigt K7 PLUS kort og billed-ID har kortholderen ubegrænset adgang til +20 museer i hovedstaden. Abonnementet har en måneds opsigelse. Initiativet er støttet af Københavns Kommune.Kulturorganisationen ADBC står bag K7 og K7 PLUS: www.adbc.studio

Kontakt: projektleder Astrid Sperling: astrid@adbc.studio

Dette års K7 kampagne er støttet af Spar Nord Fonden, Københavns Kommune, CPH STAGE og Augustinus Fonden. K7 PLUS er støttet af Københavns Kommune.